Hoe werkt het?

Wat is TakeDaily?
Heart

Doe de test

Vertel ons iets over jezelf, jouw levensstijl en voedingspatroon. Het duurt slechts enkele minuten om de vragen te beantwoorden. Onze test is ontwikkeld door diëtisten en voedingswetenschappers en gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het algoritme achter onze test berekent op basis van de door jou ingevulde test-antwoorden, een advies wat aansluit op de behoefte van jouw lichaam én levensstijl.

Logo

Krijg persoonlijk advies

Wij selecteren de vitamines en mineralen die aansluiten op jouw persoonlijke behoefte. Op basis van jouw antwoorden krijg jij een duidelijke aanbeveling over welke supplementen jouw lichaam kunnen versterken. Je kunt vitamines en mineralen uit je aanbevolen pakket halen of wisselen als je de aanbeveling niet precies wilt opvolgen.

Box

Ontvang jouw TakeDaily

Na bestelling worden jouw voedingssupplementen elke vier weken bij je bezorgd. Het pakketje past door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn om het in ontvangst te nemen. Je ontvangt steeds een pakketje voor 28 dagen, één dosering voor elke dag. Voor het verstrijken van deze periode ontvang je de voedingssupplementen voor de daaropvolgende periode. Door bepaalde omstandigheden kan je extra behoefte hebben aan vitamine D. Indien je besluit meer te bewegen of er wijzigt iets in jouw voedingspatroon, log dan eerst in op jouw TakeDaily-account en geef je veranderingen door. De volgende periode is je samenstelling aan voedingssupplementen daarop aangepast!

Doe nu de test Duurt slechts enkele minuten