Veelgestelde vragen

Hoe werkt TakeDaily?
Starten hebben wij voor jou zo makkelijk mogelijk gemaakt! Het enige wat je hoeft te doen is de TakeDaily test invullen en ons in een paar minuten wat meer vertellen over jezelf, je voedingspatroon en levensstijl. Op basis daarvan selecteren wij de voedingssupplementen die jij extra als aanvulling op jouw voeding kunt gebruiken, afgestemd op jouw leven. Heb je vragen of wens je hulp bij het doorlopen van de vragenlijst? Ons team met diëtisten en voedingsdeskundigen staat geheel tot jouw beschikking! Wij versturen jouw voedingssupplementen in handige dagelijkse hoeveelheden. Je ontvangt TakeDaily iedere vier weken per post voor €36. Gratis bezorgd! Het pakketje past door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn om het in ontvangst te nemen. Een TakeDaily abonnement kun je via jouw TakeDaily account aanpassen, pauzeren of opzeggen tot vier dagen voor de volgende verzenddatum. Je zit dus nergens aan vast. De betalingen geschieden vierwekelijks middels automatische incasso. De voedingssupplementen van TakeDaily zijn geschikt voor personen vanaf 18 jaar.
Kan ik de voedingssupplementen van TakeDaily het hele jaar gebruiken?
De voedingssupplementen van TakeDaily zijn het hele jaar te gebruiken. Via je persoonlijke TakeDaily account adviseren wij veranderingen in je voedingspatroon of levensstijl door te geven. Indien dit jouw behoefte aan voedingsstoffen beïnvloedt passen wij je TakeDaily-pakket direct hierop aan. Zo is TakeDaily altijd up-to-date en passend bij jou!
Kan ik TakeDaily gebruiken bij een voedselallergie of -intolerantie?
Heb je een voedselallergie of- intolerantie en wil je weten of je de supplementen van TakeDaily kunt gebruiken? Neem dan contact op met het TakeDaily-team, zij zijn bereikbaar via 020-2382580 of info@takedaily.nl.
Kan ik TakeDaily gebruiken als vegetariër?
Onze voedingssupplementen zijn, met uitzondering van ons visolie-supplement*, omsloten door een plantaardige capsule gemaakt van cellulose (hydroxypropylmethylcellulose) afkomstig van bomen. De capsules zijn vrij van gelatine. Let wel op dat wolvet (vet uit schaapswol) wordt gebruikt ter vervaardiging van de vitamine D aanwezig in onze supplementen. *De capsules van onze visolie-supplementen zijn vervaardigd uit visgelatine en daarom niet geschikt voor mensen die dit omwille van hun voedingspatroon niet wensen te gebruiken. Speciaal voor deze groep hebben wij een plantaardig alternatief, ons omega-3 supplement op basis van chia-olie omsloten door een plantaardige capsule van cellulose.
Kan ik TakeDaily gebruiken als ik zwanger ben?
Wanneer je zwanger bent of de wens hebt om zwanger te worden, is de behoefte aan sommige voedingsstoffen verhoogd. Wij hebben speciaal voedingssupplementen ontwikkeld die aansluiten op deze behoefte. In onze test wordt zwangerschap of een zwangerschapswens meegenomen, waardoor je erop kunt vertrouwen dat jouw TakeDaily-pakket deze behoefte dekt. Wij adviseren zwangere vrouwen altijd de behandelend arts te raadplegen alvorens te starten met voedingssupplementen.
Is TakeDaily Kosher en Halal?
Al onze supplementen zijn omsloten door Kosher en Halal gecertificeerde plantaardige capsules, uitgezonderd ons visolie-supplement. Voor de ingrediënten verwerkt in onze supplementen kunnen wij echter niet garanderen dat deze Kosher en Halal zijn. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met het TakeDaily-team, zij zijn bereikbaar via 020-2382580 of info@takedaily.nl.
Kan ik mijn abonnement opzeggen?
Ja, dat kan altijd! Natuurlijk hopen wij dat wij nog iets voor je kunnen betekenen waardoor je klant bij ons wilt blijven. Als er iets is waarin wij kunnen verbeteren, dan horen wij dat graag via info@takedaily.nl. Weet je echter zeker dat je jouw TakeDaily abonnement wilt opzeggen? Log dan in op 'Mijn TakeDaily' account en geef het verzoek door. Opzeggen kan tot vier dagen voor de volgende verzenddatum. Je kunt je abonnement daarnaast ook altijd pauzeren.
Vanaf welke leeftijd kan ik TakeDaily gebruiken?
De voedingssupplementen van TakeDaily zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Wens je meer informatie of heb je nog een vraag? Neem dan contact op met het TakeDaily-team, zij zijn bereikbaar via 020-2382580 of info@takedaily.nl. Zij helpen je graag!