Veelgestelde vragen

Hoe werkt TakeDaily?
We raden aan om de test af en toe opnieuw te doen, en opnieuw zodat de inhoud van je TakeDaily-pakket steeds op je actuele situatie is afgestemd.
Kan ik de voedingssupplementen van TakeDaily het hele jaar gebruiken?
Ja, je kan TakeDaily makkelijk het hele jaar door nemen. De behoeften van je lichaam kunnen veranderen. Leeftijd, gewoonten op het vlak van lichaamsbeweging en dieet, zwangerschap enz. kunnen je behoefte aan vitamines en mineralen veranderen. Je kan de test altijd opnieuw doen zodat de samenstelling van je TakeDaily-pakket zich in functie van de behoeften van je lichaam wijzigt.
Kan ik TakeDaily gebruiken als vegetariër?
Tot op heden kunnen we nog geen pakketten samenstellen die 100 % op planten gebaseerd zijn. Zo is bijvoorbeeld onze multivitamine, die we graag aan alle pakketten zouden toevoegen, niet plantaardig. Er wordt aan gewerkt opdat we je producten kunnen aanbieden die geen grondstoffen of voedingssupplementen van dierlijke oorsprong bevatten.
Kan ik TakeDaily gebruiken als ik zwanger ben?
Vergeet niet om je profiel te wijzigen zodra je bevallen bent of, in het andere geval, als je zwanger wordt. Je wijzigt het profiel door de TakeDaily-test opnieuw te doen.
Kan ik mijn abonnement opzeggen?
Ja, dat kan altijd! Natuurlijk hopen wij dat wij nog iets voor je kunnen betekenen waardoor je klant bij ons wilt blijven. Als er iets is waarin wij kunnen verbeteren, dan horen wij dat graag via 020-2382580 of info@takedaily.nl. Weet je echter zeker dat je jouw TakeDaily abonnement wilt opzeggen? Log dan in op 'Mijn TakeDaily' account en geef het verzoek door. Opzeggen kan tot vier dagen voor de volgende verzenddatum. Je kunt je abonnement daarnaast ook altijd pauzeren.
Vanaf welke leeftijd kan ik TakeDaily gebruiken?
De voedingssupplementen van TakeDaily zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Wens je meer informatie of heb je nog een vraag? Neem dan contact op met het TakeDaily-team, zij zijn bereikbaar via 020-2382580 of info@takedaily.nl. Zij helpen je graag!